EYLÜL-EKİM AYI OKUL SAĞLIĞI ÇALIŞMALARI

Eylül ve ekim aylarında önce bu yıl Okul Sağlığı konusunda ihtiyaçlarımızı ve hangi ay hangi konular üzerinde duracağımızı gözden geçirdik ve bir planlama yaptık. Öğrencilerimizin haftalık temizlik kontrollerini ve aylık boy-kilo ölçümlerini yapmaya başladık. Okulumuzun temizlik ve sterilizasyon, bakım ve onarım gibi ihtiyaçlarını belirledik ve çalışmalara başladık. Destek personellerimiz değişti, hijyen belgelerini almaları için yönlendirmelerini yaptık. Okuldaki tüm personelimiz Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimini güncelledi. Kişisel temizlik ve özbakım becerilerine öncelik verdik ve velilerimizle bu konu ile ilgili bilgilendirici notlarla, yüzyüze görüşemelerle ve toplantılarla etkileşim kurduk. Çok fazla fotoğraf çekemedik süreç yoğunluğunda ancak çalışmaları yoğun bir şekilde gerçekleştirdik.

02-12-202302-12-2023

Yayın: 02.12.2023 - Güncelleme: 02.12.2023 17:13 - Görüntülenme: 50