Okul Müdürümüz

1976 yılında Sakarya´nın Hendek ilçesinde doğmuş. İlk, orta ve lise öğrenimini Hendekte tamamlamı. 1998 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Anaokulu Öğretmenliği bölümünü kazanmış ve 2002 yılında buradan mezun olmuştur. Sonrasında İstanbul'da görev yapmaya başlamış; çeşitli okullarda 10 yıl  görev yapmıştır.

2013 yılında  Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunan Ozanlar Anaokuluna atanmış ve burada göreve başlamıştır. Bu kurumda kısa bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra müdür yardımcılığı ile görevlendirilmiştir. Eğitimine, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde "Eğitim Yönetimi ve Denetimi" alanında yüksek lisansını tamamlayarak devam etmiştir. 2015 yılından bu yana Yenimahalle Anaokulunda Müdür olarak görevine devam etmektedir.

Yayın: 05.11.2018 - Güncelleme: 02.03.2023 16:07 - Görüntülenme: 731